featuredgarderobeupdates2

4 tips voor het eenvoudig updaten van je outfit

Voor het altijd tip top ten tonele verschijnen, is er niks zo eenvoudig als het meermaals verversen van je complete garderobe. Maar, verrassing! dat kan nogal aardig in de papieren lopen als een constante aanvoer van het liefst paarse flappen niet realistisch is. Roeien met de stylish riemen die je al hebt? Dat doe je met de volgende vijf tips waarmee jij je al bestaande kledingcollectie net even anders kan dragen.

1. Button up!

Je associeert het misschien met een iets te formele gelegenheid, maar het dichtknopen van ‘t bovenste knoopje van je overhemd of polo, kan een net ietwat andere twist geven aan het geheel. Het zorgt voor een modernere, meer verzorgde touch die zowel op straat als op een borrel prima zal worden ontvangen. En ja, die eeuwige stropdas kan hier prima worden gemist.

Agentz-5-tips-voor-het-anders-dragen-van-je-kleding

2. Dump je sokken

Zeker in combinatie met een aangename temperatuur en een glaasje zoete op het terras, is het dumpen van je sokken een prima manier voor het verversen van je looks. Met het doodeenvoudig niet aantrekken van de nylon of katoenen stukjes stof, geef je een totaal andere twist aan je outfit, maar is het vooral het ‘gevoel’ erg prettig. Of je nu een skinny jeans of pantalon draagt; een paar centimeter tussen je schoenen en de broek en een paar zichtbare blote enkels zetten de puntjes op de ‘i’.

Agentz-5-tips-voor-het-updaten-van-je-kleding

3. Oprollen maar!

Dat we momenteel genieten van zomerse temperaturen, hoeft niet te betekenen dat jij je kledingkast vol prachtige overhemden links moet laten liggen. In tegendeel. Haal die lange mouwen maar eens tevoorschijn en rol of vouw ze maar eens zorgvuldig op! Dit zal niet zo zeer zorgen voor een compleet andere look and feel, maar wel voor verfrissing en het feit dat je – ongetwijfeld stylish – overhemden ook in de zomer mogen shinen.

Agentz-5-tips-voor-het-updaten-van-je-kleding-2

4. Instoppen

Of je er aan meedoet is een tweede, maar dat het instoppen van je overhemd of poloshirt steeds populairder wordt en verrassend sharp oogt mag duidelijk zijn. Toch is dit jammer genoeg niet voor alle gentz weggelegd. Zo oogt ‘t enkel sharp, verzorgd en kek als een matchend figuur tevens aan de orde is. Zodra er ook maar één pondje teveel wordt meegezeuld op de ‘verkeerde’ plek, zal het effect averechts zijn. Pas hier dus mee op en schat ‘te zelf kundig in of jouw lichaamsbouw een dergelijke stijl toelaat.

Agentz-5-tips-voor-het-updaten-van-je-kleding-4

Fashionbeans.comFashionbeans.com

FacebooktwitterFacebooktwitter