Featured

G-Shock en SUPRA lanceren hun tweede colab

Twee jaar geleden verenigden twee giganten hun kennis en kunde op het gebied van tech en stijl. Casio ging een samenwerking aan met één van de bekendste spelers op de streetwear markt, Supra. Het resultaat was een ontzettend toffe sneaker met een daarbij matchend en – onverwoestbaar – G-Shock horloge van Casio. De reacties waren uiterst tevredenstellend en daarom lanceren de twee grootheden opnieuw een toffe colab. Wederom in de vorm van een horloge met een paar fraaie sneakers, of andersom.

GSHOCK studio mens 2

“Het resultaat van deze samenwerking is de GDX6900SP-1, dit model wordt in gelimiteerdeoplage uitgebracht en is volledig voorzien van een stippenprint, gecombineerd met een zwart matte horlogering. Uiteraard is dit model schokbestendig, waterdicht tot 20 bar, voorzien van stopwatch, mute optie en wereldtijd. Andere functies van de GDX6900SP-1 zijn de display die 4 tijdzones laat zien, auto LED verlichting en een batterij die 10 jaar meegaat, allemaal verpakt in een behuizing van 53,9 millimeter.

De inspiratie voor de G-Shock X SUPRA sneaker komt voort uit het bekende Estaban SUPRA model van skateboarder Stevie Williams. De sneaker is opgebouwd uit een combinatie van zwart leer waarin de stippen van het horloge terugkomen, zilver metallic leer en zwart canvas. De schoen biedt optimaal comfort dankzij de gewatteerde binnenzijde, de witte tussenzool is vervaardigd uit lichtgewicht SUPRAFOAM. Dit model speelt in op de snelle atletische levensstijl, om tractie en extra bescherming tegen stoten te garanderen is het model namelijk voorzien van een witte rubberen zool en doorschijnende hielbescherming.”

GSHOCK mens hero

GSHOCK studio mens

FacebooktwitterFacebooktwitter