agentz-gay-sex-reason-straight (1)

Hetero? 3 Redenen voor het proberen van gay seks

Fantaseren. Veel heteromannen laten het daarbij als de onvermijdelijke seksuele ontdekkingsfase in de jeugd zich aandoet. Als een hopeloze kitten wordt het vaak net ontdekte libido door allerhande prikkels getriggerd, inclusief – maar zeker niet altijd – door eventuele sport- of klasgenootjes van hetzelfde geslacht. Maar, je wordt ouder en hebt een overduidelijke voorkeur voor madammen, en die piemels? Die vergeet je, al blijft het stiekemweg reuze interessant. Daarom, 5 redenen waarom jij Gay-seks eens zou moeten proberen.

agentz-gay-sex-reason-straight (2)

1. Het neemt de twijfel weg

Hoe hard een übervent ook mag roepen dat zijn brein nog nooit is ‘besmet’ met de gedachte aan seks met een man; hij liegt. En keihard ook! Elke man, hoe masculien of hetero hij ook mag zijn, heeft hier in zijn leven ooit weleens aan gedacht. Waarom? Omdat dat nu eenmaal in onze aard zit en het gevolg is van de altijd maar voortdurende nieuwsgierigheid richting het onbekende. Flasht het nog steeds weleens voorbij? Probeer het dan eens. Vind je het niks, dan is het zo en ben je er voorgoed van genezen. Vind je het fijn? Dan maakt het je zelfs niet meteen homo. Al scheelt het niet veel.. Let wel. Dit doe je natuurlijk niet terwijl er thuis, bij haar thuis of op enig andere manier een vriendin op je zit te wachten.

agentz-gay-sex-reason-straight (1)

2. De speciale en nederige ervaring genaamd; penetratie

En ja, dit klinkt misschien wat vreemd, jij bent immers altijd degene die penetreert, maar voor het gros van de mannen (ja, ook jij!) is gepenetreerd worden een zeer bijzondere en doorgaans heel plezierige en nederige ervaring. Nederig in de positieve zin van het woord welteverstaan, want voor het eerst in je leven zal je ervaren hoe het is om door een ander onder handen te worden genomen. Je zal je juist een echte vent voelen, omdat je je kwetsbaar hebt opgesteld en een orgasme zal ervaren dat je vast en zeker zal omschrijven als buitenaards. Het toverwoord? Prostaat.

agentz-gay-sex-reason-straight (3)

3. Het zal je veranderen in een fantastische minnaar

Hoe hard je het ook zal ontkennen; die kinky, ondenkbare, soms wel héél erg ondeugende standjes in pornovideo’s, zorgen toch voor kriebels down under. Pervers? Welnee! In tegenstelling tot heteroseks, zijn dit soort kinky fantasieën bespreekbaar. Het enige dat je hoeft te doen is het onderwerp aankaarten, bespreken en kenbaar maken dat het je triggert. Eenmaal achter de rug, zorgt dit voor nieuwe ervaringen, het openen van nieuwe deuren en het wegnemen van taboe’s. Het resultaat? Je zal een veel betere bed-partner zijn.

FacebooktwitterFacebooktwitter