Agentz-bollas (1)

Mr ‘Bolas’ lanceert magazine én ‘elements’

Everon Jackson Hooi. Naast het al tien jaar lang vervullen van de rol als Bing in Neerlands favoriete soap, timmert de altijd goedlachse acteur inmiddels goed aan de weg als entrepeneur. Zo is hij samen met een aantal partners de drijvende kracht achter Bolas (je weet wel, die supertoffe onderbroekenlijn!) en maakte hij gisteren als co-host van Carlo’s TV Cafe bekend dat hij een magazine zal lanceren voor ‘mannen met ballen’. In samenwerking met F&L publishing zal het ongetwijfeld hedendaagse tijdschrift de aankomende zomer menig tijdschriftenkiosk gaan verblijden;

Agentz-bollas (1)

“Het magazine dat voor de zomervakantie in de winkel komt te liggen, bekijkt de wereld vanuit het perspectief van de man met ballen. Sport, fashion, food, travel en lifestyle komen aan bod. Altijd gecombineerd met een flinke portie lef. Het tijdschrift, waarvan de naam binnenkort onthult zal worden, zal in eerste instantie een eenmalige uitgave zijn, maar een vervolg is zeker niet uitgesloten. Het eerste nummer zal breed verkrijgbaar zijn.

Op dit moment zijn Everon en het team van uitgever F&L samen hard aan het werk om het magazine in te vullen en vorm te geven. Everon: “We zijn in gesprek met een aantal mooie namen en we zijn druk met bijzondere reportages in zowel Nederland als ver daarbuiten. Een ding is zeker: het gaat een zeer goed gevuld tijdschrift worden.”

Op de landingspagina, www.voormannenmetballen.nl blijf je in de tussentijd up to date!

O, en nog iets zeker niet onbelangrijks.. Everon onthulde tegelijkertijd een gloednieuwe collectie Bolas boxers! De limited edition Elements-collectie is een zeer gelikte serie boxershorts met de welbekende aardse elementen als thema. Fancy, stoer en zeer begeerlijk. Aanschaffen, dat kan hier.

Agentz-bollas

Agentz-bollas (2)

FacebooktwitterFacebooktwitter