Agentz-phuket-villawangnamjai (1)

Travel Agentz: Villa Wang Nam Jai, Phuket THA

Voor het samen doorbrengen van een zorgeloze, luxe en tropische vakantie, is Phuket al jarenlang the place to be. Het is dan ook zeker niet de eerste keer dat de Thaise provincie op Agentz voorbij komt en ook zeker niet de laatste als dit soort pareltjes als sojascheuten uit de grond blijven schieten. Dit is Villa Wang Nam Jai.

Agentz-phuket-villawangnamjai (6)

Villa Wang Nam Jai vind je aan de oogstrelende westkust van de Thaise provincie Phuket. Het is één van de meest luxe, exclusieve en fraaiste villa’s van het gebied die zich aan het einde van de zogenaamde ‘Millionaire’s Mile’ bevindt. Als ‘huurder’ van het van alle gemakken voorziene object, geniet je naast de persoonlijke service en de meest oogstrelende vergezichten van een ex- en interieurdesign om de spreekwoordelijke vingers bij af te likken. Een staaltje design dat verdeeld is over vijf verdiepingen. Van het prachtige infinity pool op de begane grond tot aan de jaloersmakende gym op de vierde etage.

Agentz-phuket-villawangnamjai (2)

Onbetaalbare luxe denk je? Dan is het fijn en handig om te weten dat de villa ‘gedeeld’ kan worden met familie, vrienden of kennissen. Zo deel je de kosten, maar hoef je op het gebied van luxe niets in te leveren. Naast de weldadigheid van een fantastische master bedroom, is de villa namelijk voorzien van vier gastenverblijven, al klinkt dat ‘soberder’ dan dat het in werkelijkheid is, want iets tekort komen op het gebied van luxe of uitzicht; naaah..

Agentz-phuket-villawangnamjai (3)

Wat dit dan allemaal mag kosten? Dat ligt eraan. ‘Huur’ je de villa met z’n tweeën, dan moet je rekenen op een dikke duizend euro per nacht met een minimaal verblijf van drie nachten. Een groter gezelschap van maximaal acht personen? Dan moet je denken aan een net iets hoger nachtelijk tarief, al dien je de wintermaanden te vermijden. Dan worden de kosten namelijk getrippeld.

Voor meer informatie of het maken van een boeking klik je hier.

Agentz-phuket-villawangnamjai (4)

Agentz-phuket-villawangnamjai (5)

Agentz-phuket-villawangnamjai (1)

Agentz-phuket-villawangnamjai (7)

Agentz-phuket-villawangnamjai (8)

Agentz-phuket-villawangnamjai (9)

Agentz-phuket-villawangnamjai (10)

Agentz-phuket-villawangnamjai (11)

Agentz-phuket-villawangnamjai (12)

Agentz-phuket-villawangnamjai (13)

Agentz-phuket-villawangnamjai (14)

Agentz-phuket-villawangnamjai (15)

Agentz-phuket-villawangnamjai (16)

Agentz-phuket-villawangnamjai (17)

Agentz-phuket-villawangnamjai (18)

Agentz-phuket-villawangnamjai (19)

Agentz-phuket-villawangnamjai (20)

Agentz-phuket-villawangnamjai (21)

Agentz-phuket-villawangnamjai (22)

Agentz-phuket-villawangnamjai (23)

Agentz-phuket-villawangnamjai (24)

Agentz-phuket-villawangnamjai (25)

Nóg meer pareltjes aan de Thaise kust?

villaphuket

FacebooktwitterFacebooktwitter